Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tatăl artistului Tudor Gheorghe se dezice de asocierea cu Antena 3: ”S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar”

Tatăl cântăreţului Tudor Gheorghe, Ilie Tudor, se delimitează de un presupus mesaj de susţinere transmis Antenei 3 de către fiul său şi se declară uimit că aceştia i-au invocat numele „în campania lor de salvare a unui comunist murdar”.

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 15.08.2014 - 19:54

Ilie Tudor, tatăl artisului Tudor Gheorghe, se delimitează de un presupus mesaj de susţinere transmis Antenei 3 de către fiul său şi se declară uimit că aceştia i-au invocat numele „în campania lor de salvare a unui comunist murdar”, informează B1TV

Tudor Gheorghe s-a numărat zilele acestea printre artiştii „racolaţi” de postul controlat de familia Voiculescu pentru a susţine campania de victimizare a angajaţilor, în frunte cu Mihai Gâdea. Acesta a prezentat la un moment dat o scrisoare primită de la cântăreţ, în care compară soartalui Dan Voiculescu, cu cea a părinţilor săi: 

„În `59 tata a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi toată averea confiscată. Mama cu trei copii a fost trimisă pe drumuri. Prin `70 am primit o hârtie pe care scria că justiţia îşi cere scuze. De suferinţa noastră nicio vorbă. Până la urmă se va constata că totul a fost o făcătură ordinară cu un prea evident caracter politic. Şi totul se va uita!”, ar fi transmis Tudor Gheorghe. 

Contactat de revista Kamikaze, Ilie Tudor respinge, însă, orice asociere cu acest post şi califică demersul drept „o manevră tipic comunistă”. 

„Eu nu mă uit la mizeria lor. Și cum să creadă cineva că eu aș putea susține pe un bogătaș care a făcut avere din banii comuniștilor, care mai e și condamnat acum? Sunt uimit că și-au permis să spună așa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună și el așa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile”, a declarat Ilie Tudor, pentru sursa amintită. 

„Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Așa procedează comuniștii, dintotdeauna, îi știu bine”, a mai spus tatăl lui Tudor Gheorghe. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...