9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSlujbe pentru 72 de absolventi

Slujbe pentru 72 de absolventi

Presedintele Agentiei Nationale Antidrog Pavel Abraham a declarat ca aceasta institutie are nevoie de tineri absolventi ai facultatilor de medicina, asistenta sociala, psihosociologie, psihopedagogie, fiind disponibile 72 de posturi. Urmeaza ca aceste locuri sa fie scoase la concursul ce va avea loc in zilele de 8 si 9 august la ora 9 dimineata in Centrul de Studii Postuniversitare al MAI din Bucuresti, soseaua Oltenitei nr. 158-160, sectorul 4.
Concursul va consta intr-o proba scrisa (probleme de specialitate) si limba straina, o proba practica pe calculator si un interviu.
Cererile de participare la concurs, adresate presedintelui agentiei, impreuna cu dosarul de candidat se vor depune pana la data de 28 iulie 2005 la serviciul resurse umane al ANA pentru Centrele de prevenire, evaluare si consiliere antidrog din municipiul Bucuresti si la serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie pentru centrele de prevenire, evaluare si consiliere antidrog din teritoriu.
In Bucuresti posturile sunt repartizate la Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog pentru sectoarele 3 si 4 (2 posturi), iar la Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog pentru sectoarele 5 si 6 – alte 2 posturi. Functiile sunt pentru incadrarea ca ofiter specialist sau personal contractual – asistent social, precum si personal contractual – educatie-invatamant.
La Centrul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog al judetului Ilfov vor fi scoase la concurs 3 posturi: o functie de ofiter specialist sau personal contractual pentru prevenirea criminalitatii, o functie de ofiter specialist sau personal contractual -asistent social si o functie de personal contractual – medic.
Pentru centrele de prevenire, evaluare si consiliere antidrog judetene sunt disponibile urmatoarele locuri de munca: Arad – 3 posturi, Arges – 3 posturi, Bihor – 4, Brasov – 5, Covasna – 3, Dolj – 5, Galati – 5, Gorj – 2, Hunedoara – 3, Mehedinti – 4, Neamt – 4 posturi.
Persoanele care doresc sa participe la concurs trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii: sa aiba cetatenia romana si domiciliul unde functioneaza centrele de prevenire, evaluare si consiliere antidrog pentru care s-au scos posturi la concurs; sa fie absolvent cu diploma de licenta al unei institutii de invatamant superior pentru: ofiter specialist sau personal contractual psihosociolog – psihologie, psihosociologie, psihopedagogie; ofiter specialist sau personal contractual – asistent social – in specialitatea asistenta sociala, personal contractual medic – medicina generala; ofiter sau personal contractual prevenirea criminalitatii si personal contractual educatie-invatamant – in specialitatea socio-umane; sa fie declarat apt medical si psihologic; sa aiba un comportament corespunzator cerintelor de conduita admise in societate; sa nu aiba antecedente sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori judecata pentru savarsirea de infractiuni; sa cunoasca 1-2 limbi de circulatie internationala, sa aiba cunostinte de informatica si abilitati pe calculator.
Potrivit reglementarilor in vigoare, candidatii trebuie sa obtina la fiecare proba nota minima 7,00.
Informatii suplimentare se obtin la Agentia Nationala Antidrog, B-dul Unirii nr. 37, bloc A4, sector 3, Bucuresti, tel. 318.44.00, 316.45.75 sau pe site-ul www.ana.gov.ro

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă