Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lady Gaga, părăsită de iubit. Ce i-a reproşat bărbatul

Lady Gaga a fost părăsită de iubit, acesta nereuşind să se adapteze programului încărcat al artistei. Relaţia dintre Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney a început în 2011. Bărbatul i-a repoşat că ea s-a căsătorit ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2013 - 23:39

Lady Gaga a fost părăsită de iubit, acesta nereuşind să se adapteze programului încărcat al artistei. Relaţia dintre Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney a început în 2011. Bărbatul i-a repoşat că ea s-a căsătorit cu cariera şi că el nu poate să aibă o relaţie cu megastarul Gaga, cu toate obsesiile ei şi cu toate celelalte alter-ego ale ei", potrivit B1Tv.

"El o iubeşte când este echilibrată şi rece, dar în ultima vreme abia s-au mai întâlnit. Gaga nu se opreşte niciodată din lucru - compune cântece sub duş şi visează noile ei ţinute în timp ce doarme. Are o întreagă echipă de securitate şi mai mulţi asistenţi care stau cu ea tot timpul. O dată pe lună ea îşi acordă o noapte doar pentru ea însăşi iar ei pot fi un cuplu", ar fi spus o sursă din anturajul ei.

"Poate se vor împăca de Ziua Recunoştinţei. Gaga speră să se întâlnească cu Taylor atunci când programele lor aglomerate le-o vor permite, pentru a discuta despre relaţia lor. Taylor i-a spus că ei au nevoie să trăiască despărţiţi pentru o vreme şi se pare că asta va duce la o despărţire permanentă. El a ieşit deja în oraş cu alte fete, în Chicago, şi nu a mai văzut-o pe Gaga de câteva săptămâni", a continuat sursa.

Citește totul despre:

Comentarii