Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viviane Reding: România, printre ţările în care nu se respectă statul de drept

Comisarul european pentru Justiţie Viviane Reding susţine că România şi Ungaria se numără printre ţările în care nu se respectă statul de drept, iar pentru astfel de abateri sunt necesare sancţiuni la nivelul ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.11.2013 - 09:49

Comisarul european pentru Justiţie Viviane Reding susţine că România şi Ungaria se numără printre ţările în care nu se respectă statul de drept, iar pentru astfel de abateri sunt necesare sancţiuni la nivelul Uniunii Europene.

„Dacă, în acest moment, un stat membru restricţionează justiţia, noi nu avem decât o singură sancţiune, şi anume 'opţiunea nucleară': putem priva ţara respectivă de dreptul la vot", a declarat Viviane Reding. 

Oficialul european a mai spus că afirmaţiile vin în contextul în care în mai multe ţări membre UE statul de drept este ameninţat sau pus sub semnul întrebării.

Viviane Reding a făcut referire explicită şi la România şi Ungaria, ţări despre care spune că vor fi supravegheate îndeaproape. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...