VIDEO. Reacția lui Andrei Pleșu, după ce șeful PSD a afirmat că statul român ne fură: Gândirea domnului Dragnea e un subiect care mă depăşeşte. E mult prea complexă, prea nuanţată, prea abilă ca eu să pot să mă pronunţ

Scriitorul Andrei Pleșu a afirmat, marți seara, la emisiunea „În fața ta” de pe postul Digi24, că „gândirea lui Liviu Dragnea îl depășește”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2017 - 12:22

Scriitorul Andrei Pleșu a afirmat, marți seara, la emisiunea „În fața ta” de pe postul Digi24, că „gândirea lui Liviu Dragnea îl depășește”.

„Gândirea domnului Dragnea e un subiect care mă depăşeşte. E mult prea complexă, prea nuanţată, prea abilă ca eu să pot să mă pronunţ. Nu pot. Aşa cum nu înţelegi orice pagină din Hegel sau din Kant, nu poţi să înţelegi nici orice declaraţie a domnului Dragnea. Când îi spune unui ministru să facă mai repede rost de experiență, ce să înțelegi? Exeriența e un maldăr de idei, dacă nu iei repede câte ceva, se cheamă că ai rămas fără. Nu poţi înţelege tot ce spune un om atât de subtil”, a spus Andrei Pleșu.

El a făcut precizarea în contextul în care șeful PSD a precizat că „statul român ne fură”.

„Între salariul brut şi cheltuiala totală a angajatorului există contribuţiile pe care le plăteşte firma, dar în contul cui, şi părerea mea, am spus-o din campanie, am spus-o şi acum, că aici statul român ne fură. Şi ce este de la salariul brut până la cheltuiala totală a angajatorului vor fi plătite tot de firmă, dar în contul angajatului. Salariul brut devine egal cu cheltuiala totală a angajatorului”, a declarat, luni, Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...