Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turismul lui Mazăre: Petreci toată noaptea şi fumezi

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, vineri, la Mamaia, că litoralul românesc trebuie să se promoveze cu un brand diferit, acela de zonă a "turismului fără constrângeri", în care petreci ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

26.08.2011 - 14:57

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, vineri, la Mamaia, că litoralul românesc trebuie să se promoveze cu un brand diferit, acela de zonă a "turismului fără constrângeri", în care petreci toată noaptea şi fumezi, informează Mediafax.

Mazăre a afirmat că litoralul trebuie "privit altfel", pentru a suplini dezavantajele legate de infrastructura veche şi sezonul estival scurt.

"Trebuie să ieşim cu ceva ce alţii nu oferă, anume turism fără constrângere, cu reguli puţine. Sunt foarte puţine locurile în Europa în care te duci ca turist în club, petreci toată noaptea şi fumezi. Este o promovare pe un segment de turişti care vor să facă aşa ceva. Sunt foarte puţine locuri de agrement pe mare în care poţi face skijet fără permis. Trebuie să te duci la mama dracu' din staţiune. Să ieşim ca şi brand cu acest statut de turism fără constrângeri", a explicat primarul din Constanţa.

El a spus că litoralul românesc ar trebui să aibă strategii diferite de promovare, în funcţie de ţara şi segmentul de turişi vizate.

"Cei din ţările arabe, de exemplu, ar veni în număr foarte mare pe acest gen de turism, de distracţie şi cluburi", a susţinut Mazăre.

În opinia sa, litoralul ar trebui să beneficieze de statut special în ce priveşte reglementarea jocurilor de noroc şi a cazinourilor.

Viziunea USL pe Turism, prezentată vineri la Mamaia, propune ca litoralul românesc să devină zonă liberă pentru cazinouri şi să nu fie afectat de nicio restricţie legată de fumat.

În plus, marea ar urma să fie liberă pentru agrementul nautic cu motor şi vele.

PSD şi PNL mai propun eliminarea interdicţiei de construire în zona costieră, cu excepţia plajelor şi a rezervaţiilor naturale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...