Șoferul autobuzului Jandarmeriei care a făcut slalom printre tramvaie, pe linia lui 41, se va prezenta luni la Direcția Rutieră

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, a anunțat că șoferul de pe autobuzul Jandarmeriei filmat când făcea slalom pe linia tramvaiului 41 se va prezenta luni la Direcția Rutieră pentru continuarea investigațiilor

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 12.11.2017 - 13:23

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, a anunțat că șoferul de pe autobuzul Jandarmeriei filmat când făcea slalom pe linia tramvaiului 41 se va prezenta luni la Direcția Rutieră pentru continuarea investigațiilor.

"Nu suntem fericiți de acest incident, fapt pentru care am instituit o comisie de anchetă. Măsurile pe care putem noi să le luăm sunt cele disciplinare, însă, din discuțiile pe care le-am avut cu colegii de la Poliție, colegul nostru se va prezenta luni la Direcția Rutieră, urmând să continue investigațiile", a spus duminică Sebastian Cucoș, la sediul Jandarmeriei Române.

El a precizat că șoferul Jandarmeriei nu mai conduce mașini ale MAI, însă are încă permis de conducere. "Ceea ce pot să vă asigur este că pe viitor vom limita pe cât posibil ca acești oameni să mai conducă mașinile noastre. La momentul de față acesta nu mai conduce o mașină MAI, dar deține în continuare permisul de conducere", a mai declarat Cucoș.

Imagini video au apărut pe o Facebook cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic, evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...