13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrahova: Un bărbat de 38 de ani a fost ucis la un...

Prahova: Un bărbat de 38 de ani a fost ucis la un botez de o persoană neinvitată la petrecere

Un bărbat a fost ucis, sâmbătă, în timp ce se afla la un botez într-un restaurant din localitatea prahoveană Crivina, agresorul, un bărbat care a venit la petrecere neinvitat, fiind reţinut de poliţişti, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, un bărbat de 38 de ani,  tată a doi copii, care participa sâmbătă la o petrecere în localitatea Crivina, a fost omorât, după ce a fost lovit de un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a venit la petrecere neinvitat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Agresorul a fost reţinut de către poliţişti, iar audierile în acest caz au început, fiind coordonate de un procuror, a precizat reprezentantul Poliţiei Prahova.

Conform unuia dintre martorii la incident, crima a avut loc într-un restaurant din centrul satului Crivina, comuna Gorgota. Presupusul agresor, care se numeşte Bogdan Bănuţă şi este din comună, a intrat în restaurantul unde avea loc petrecerea organizată cu ocazia unui botez, petrecere la care nu fusese invitat. Bănuţă a mers la un bărbat căruia i-a cerut o ţigară. Acesta nu a vrut să-i dea ţigară, cei doi luându-se la ceartă, după cum susţin martorii.

La un moment dat, Bănuţă l-a lovit pe bărbatul cu care se certa, acesta a căzut cu capul de podea, iar Bănuţă a sărit cu picioarele pe capul victimei. În momentul în care medicii de la ambulanţă au sosit în restaurantul unde a avut loc altercaţia, nu au mai putut decât să constate decesul.

Martorii spun că victima avea doi copii, iar soţia sa este însărcinată cu al treilea copil. Bărbatul lucra în construcţii.

Aceiaşi martori susţin că agresorul este cunoscut drept un bărbat violent şi că nu este prima dată când are probleme legate de nerespectarea legii.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă