17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrahova: Doi ciobani, între care un minor, cercetaţi pentru că au violat...

Prahova: Doi ciobani, între care un minor, cercetaţi pentru că au violat un bărbat

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv, iar un adolescent în vârstă de 15 ani a fost internat la un spital de psihiatrie, cei doi, care sunt ciobani la stână din Prahova, fiind acuzaţi că au legat, bătut şi violat un alt cioban, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, un tânăr în vârstă de 19 ani, cioban la o stână din zona localităţii prahovene Valea Doftanei, a fost arestat preventiv, joi, sub acuzaţia de viol, lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, el fiind acuzat că, împreună cu un alt cioban, în vârstă de 15 ani, a violat un bărbat de 28 de ani din Câmpina.

Adolescentul de 15 ani acuzat de comiterea aceloraşi infracţiuni a fost internat la Spitalul de Psihiatrie “Voila” pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, care să stabilească dacă are sau nu discernământ, a precizat reprezentantul Poliţiei Prahova.

Conform sursei citate, în data de 9 august poliţiştii din Câmpina au primit o reclamaţie din partea unui bărbat de 28 de ani din Câmpina, care este cioban şi care a arătat că în seara de 8 august, în timp ce se afla la o stână situată în muntele Pâraie, în apropierea localităţii Valea Doftanei, a fost lovit de cei doi ciobani, care l-au legat de un pom şi, ameninţându-l cu un cuţit, l-au violat.

Poliţiştii i-au prins pe cei doi suspecţi miercuri dimineaţă, pe muntele Pâraie, iar joi cel în vârstă de 19 ani a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, cel în vârstă de 15 ani fiind internat în Spitalul de Psihiatrie “Voila”.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă