O femeie de 58 de ani, în stare gravă, după ce a căzut într-o râpă, în zona de creastă a Masivului Făgăraș. A fost solicitat un elicopter SMURD

Salvamontiștii și o ambulanță SMURD intervin, joi, în Masivul Făgăraș, pentru salvarea unei turiste care a căzut într-o prăpastie adâncă de 10 metri.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 21:25

UPDATE 21.20: A fost solicitat un elicopter SMURD, informează Mediafax.

„Turista a suferit un traumatism cranio-cerebral. Este în stare gravă. În acest moment este în derulare misiunea de salvare”, a declarat șeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

David a mai spus că în sprijinul salvamontiştilor a fost solicitat un elicopter SMURD, de la Craiova.Salvamontiștii și o ambulanță SMURD intervin, joi, în Masivul Făgăraș, pentru salvarea unei turiste care a căzut într-o prăpastie adâncă de 10 metri, informează Agerpres.

Accidentul s-a produs între Bâlea Lac și Iezerul Caprei, într-o zonă greu accesibilă aflată la limita dintre județele Argeș și Sibiu.

Pentru recuperarea turistei acționează o echipă de salvatori montani, primul ajutor urmând să fie acordat de echipajul SMURD aflat în serviciu la Refugiul Salvamont Cota 2000.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, femeia în vârstă de 58 de ani și-a pierdut cunoștința în urma leziunilor suferite prin cădere de la înălțime. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...