VIDEO. Cristian Boureanu a scăpat de închisoare, după două luni petrecute la Rahova. La eliberare, și-a sărutat iubita, acuzată de mărturie mincinoasă

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj asupra unui polițist, va fi eliberat, vineri, din penitenciarul Rahova.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.08.2017 - 17:27

UPDATE 16,00: Cristian Boureanu a ieșit, vineri, în jurul orei 16.00, din penitenciarul Rahova, fiind așteptat la ieșire de iubita lui, care, de altfel, este cercetată în același dosar.

Când s-a văzut înconjurat de ziariști, Boureanu s-a oprit și și-a sărutat cu pasiune iubita, Laura Dincă. Ea este acuzată, în acest dosar, de mărturie mincinoasă.

Boureanu este acuzat că a lovit un agent al Poliției Rutiere care se afla în timpul serviciului. Întrebat dacă, pe viitor, într-o situație similară, ar proceda la fel, fostul deputat Boureanu a răspuns că "vorbim după ce se temină procesul pe fond".


Întrebat despre condițiile pe care le-a avut în arest, Boureanu a spus că mulțumește Guvernului Norvegiei pentru donațiile oferite acestui spațiu de reținere a suspecților.Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj asupra unui polițist, va fi eliberat, vineri, din penitenciarul Rahova, informează Digi 24.

Decizia magistraților de la Tribunalul București este definitivă. Fostul deputat va rămâne sub control judiciar.

De două luni, Cristian Boureanu este în arest după ce a lovit un poliţist de la rutieră și a fost deja trimis în judecată.

Procurorii au consemnat în rechizitoriu că la data de 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Pieţei Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.


Fostul deputat Cristian Boureanu le-a cerut, marţi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să respingă contestaţia Parchetului şi să fie judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de ultraj şi arestat preventiv după ce a lovit un poliţist.

Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, mai spun procurorii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...