Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

128 de morti ingropati in cimitirul Straulesti

In cei 15 ani scursi de la criminala mineriada din 13-15 iunie 1990 s-au vehiculat (din mai multe surse interne si externe) diferite cifre ale numarului de demonstranti ucisi de mineri sau de autoritatile regimului Iliescu. Majoritatea ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.06.2005 - 00:00
In cei 15 ani scursi de la criminala mineriada din 13-15 iunie 1990 s-au vehiculat (din mai multe surse interne si externe) diferite cifre ale numarului de demonstranti ucisi de mineri sau de autoritatile regimului Iliescu.
Majoritatea surselor indica o cifra situata intre 100 si 150 de persoane care si-au pierdut viata in evenimentele tragice din 13-15 iunie 1990. Urme ale crimelor comise atunci (decese prin impuscare, tortura, lovire etc.) mai pastreaza cimitirul Straulesti, unde au fost ingropate, in maniera stalinista, 128 de cadavre. O perioada de timp, cimitirul Straulesti era identificabil ca loc de veci prin cateva zeci de cruci, unele inscriptionate cu "necunoscut". Astazi locul este greu de identificat din cauza disparitiei multor cruci. Daca Sectia Militara a Parchetului General ar da unda verde procurorilor criminalisti si medicilor legisti, acestia ar putea descoperi la Straulesti osemintele celor inhumati acolo in iunie 1990. Aceasta actiune, daca ar fi pusa in practica, ar genera un tsunami in politica romaneasca, in special din randul oamenilor lui Iliescu care au guvernat tara in iunie 1990. Pe langa politicienii criminali ai regimului Iliescu, ar cadea ca mustele si multe capete din Ministerul de Interne si din Ministerul Public (ne referim la politistii si procurorii implicati in musamalizarea acelor crime). Prin urmare, adevarul despre mineriada din 13-15 iunie 1990 va fi aflat numai dupa ce criminalistii vor rezolva "dosarul Straulesti". Apoi criminalii si complicii lor vor fi descoperiti imediat in "sistem domino".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...