Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a: MEN a publicat modelele de subiecte

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a, care va avea loc în luna mai 2019, informează Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.11.2018 - 16:35

Aceştia vor susţine testul la Matematică şi Limba Română, iar subiectele postate au fost rezolvate de elevi în 2014, respectiv 2013.

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a au fost publicate de Ministerul Educaţiei pe site-ul www.subiecte.edu.ro. Aceste modele sunt testele pe care le-au susţinut elevii în 2014 la Limba Română şi în 2013 la Matematică.

Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a va avea loc în luna mai a anului 2019.

Notele de la Evaluarea Naţională pentru clasa a II-a nu fac publice şi nici nu se trec în catalog, însă părinţii pot discuta cu învăţătoarea pentru a afla nivelul de cunoştinţe al elevului.

Comentarii

loading...