Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dr. Pavel Chirilă, sechestrat la Spitalul Elias deși starea sa se înrăutățește vizibil

În cursul acestei dimineți, fără acordul Laviniei Chirilă, alte persoane din familie l-au externat pe doctorul Pavel Chirilă și l-au mutat de la Centrul Medical Provita la spitalul Elias, secția recuperare, în condiții de insalubritate, fără căldură în cameră, scrie ActiveNews.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2019 - 22:25

În cursul acestei dimineți, fără acordul Laviniei Chirilă, alte persoane din familie l-au externat pe doctorul Pavel Chirilă și l-au mutat de la Centrul Medical Provita la spitalul Elias, secția recuperare, în condiții de insalubritate, fără căldură în cameră, fără asistența medicală de care are nevoie, starea reputatului medic deteriorându-se grav în doar câteva ore.

În urma insistenței fiicei sale, o clinică particulară acceptase internarea doctorului Pavel Chirilă, dar conducerea secției, în speță doctorul Mihai Berteanu, refuză să-i dea drumul, deși respectiva instituție medicală privată are condiții superioare celor de la „Elias”. Mai mult, Berteanu a dat ordin ca familia să fie scoasă din spital, doctorul Pavel Chirilă fiind practic, sechestrat. 

Menționăm că după accidentul vascular cerebral suferit pe 19 ianuarie, doctorul Pavel Chirilă făcuse complicații pulmonare și infecție. Recent, fiica sa, Lavinia, anunțase că starea acestuia se îmbunătățise considerabil.

Comentarii

loading...