Direcția de Protecția Copilului Sector 5 are stocuri de șervețe și dezinfectanți de 600 de mii euro

Depozitul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) este plin cu sute de pachete șervețele, mii de topuri hârtie, dezinfectanți, materiale de curățenie, rechizite sau materiale sanitare, în valoare de 600 de mii de euro.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 28.12.2020 - 20:54

„Potrivit centralizatorului realizat de DGASPC Sector 5 la sfârșitul lunii noiembrie, materialele aflate în depozit valorează 2.928.548 lei! Adică aproximativ 600 de mii de euro! În depozitul aflat pe Strada Munții Carpați am găsit și sute de aparate cu odorizant de cameră, despre care am aflat că ar fi folosite în birourile DGASPC Sector 5. Am mers să verific și nu am găsit nici măcar un astfel de aparat!” a declarat primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Primarul a adaugat că Direcția nu va mai avea voie să facă achiziții până când nu se termină stocurile.

„Până nu se vor termina stocurile, nicio direcție nu are voie să mai achiziționeze absolut nimic, iar așa cum am promis, odată cu intrarea în vigoare a noii organigrame, o singură direcție se va ocupa de tot ce înseamnă achiziții pentru absolut toată lumea din aparatul propriu și descentralizat. Voi continua să verific toate depozitele din sector care aparțin Primăriei”, a adăugat Piedone.

Comentarii