Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de grindină şi vânt puternic pentru localităţi din judeţele Ialomiţa şi Brăila

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o avertizare nowcasting Cod portocaliu de grindină şi vânt puternic pentru localităţi din judeţele Ialomiţa şi Brăila, valabilă până la ora 19:15.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2019 - 18:54

Potrivit meteorologilor, în judeţul Ialomiţa, în Slobozia, Ţăndărei, Amara, Griviţa, Scânteia, Săveni, Perieţi, Traian, Gura Ialomiţei, Ograda, Gheorghe Lazăr, Ciulniţa, Bucu, Cosâmbeşti, Valea Ciorii, Mărculeşti, Bueşti, şi în judeţul Brăila, în Dudeşti, Victoria, Bărăganul, Roşiori, se vor semnala: grindină de medii şi mari dimensiuni, intensificări puternice ale vântului, vijelie, frecvente descărcări electrice, averse torenţiale ce vor cumula cantităţi de 30-35 l/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

Comentarii

loading...