9 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCod portocaliu de inundație și cod galben în centrul și estul României

Cod portocaliu de inundație și cod galben în centrul și estul României

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au anunțat, duminică, un cod portocaliu pentru zona de est a României și un cod galben în centrul României.

Cele două avertismente meteo se referă la intervalul 20 iunie, ora 10:00 – 21 iunie, ora 2:00.

Codul portocaliu este indicat în Moldova, Dobrogea, nordul şi estul Munteniei, precum şi în estul Transilvaniei. În aceste zone se anunță averse abundente, descărcări electrice şi, izolat, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 40 – 50 de litri / mp şi pe arii restrânse 60 – 80 de litri / mp.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă