Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar între staţiile Arad şi Aradu Nou

Circulaţia feroviară a fost întreruptă temporar luni după-amiaza, în intervalul orar 13:42 - 15:00, între staţiile Arad şi Aradu Nou, din cauza unui suicid, informează CFR SA.

Share

Rl online 0 comentarii

08.07.2019 - 17:40

"O persoană s-a aşezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulaţiei pentru a se facilita accesul reprezentanţilor Procuraturii", precizează sursa citată.

Urmare acestui accident, 6 trenuri de călători au staţionat temporar, până la finalizarea măsurătorilor şi procedurilor desfăşurate de organele abilitate pentru astfel de situaţii, în gările adiacente intervalului menţionat. Cele 6 trenuri ( 16174, R 3115, IR 1766, 16173, R 2606 şi R 2604) vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 100 de minute, precizează CFR SA.

Mecanicul trenului R 2604, implicat în accident, nu a putut continua călătoria, acesta solicitând mecanic de schimb.

Comentarii