4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCioloş, despre Carmen Dan: Când subordonaţii te critică arată că nu mai...

Cioloş, despre Carmen Dan: Când subordonaţii te critică arată că nu mai au încredere în tine

“Nici măcar superiorii din instituţii, din diferitele structuri ale MAI nu mai au încredere în ea ca ministru şi încep să exprime public lucrul acesta. Pentru un minister precum MAI şi rolul pe care îl are în asigurarea siguranţei şi ordinii publice e cu atât mai grav, pentru că, atunci când subordonaţii te critică pe tine, ca ministru public, arată că nu mai au încredere în tine şi că nu mai poţi să-ţi asiguri misiunea pe care o ai. Pentru că ministrul de Interne nu e un ministru oarecare, la fel cum ministrul Apărării nu e un ministru oarecare. Sunt miniştri care trebuie să aibă, în primul rând, legitimitatea şi încrederea oamenilor pe care îi coordonează, pentru că, altfel, nu ai cum să dai dispoziţii şi să ştii că ele sunt respectate”, a spus Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, Ministerul de Interne este politizat, obiectivul ministrului Carmen Dan fiind acela “să controleze politic MAI”.

“Ministerul de Interne este deja politizat de când a ajuns PSD-ul la putere. Obiectivul doamnei Carmen Dan, o foarte apropiată a lui Liviu Dragnea, a fost să controleze politic Ministerul de Interne. Ce s-a întâmplat pe 10 august, acea acţiune în forţă a Jandarmeriei împotriva manifestanţilor din dispoziţii politice de la conducerea ministerului şi de la conducerea politică a Guvernului şi a Parlamentului, asta demonstrează că ministerul acela a fost politizat şi faptul că există acum reacţii din interiorul ministerului nu face decât să confirme acest lucru şi asta o decredibilizează total pe doamna ministru”, a precizat Cioloş.

Dacian Cioloş a efectuat, miercuri, o scurtă vizită la Focşani pentru a se întâlni cu simpatizanţii PLUS.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă