14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiChilipiruri vândute de stat: acum chiar îți poți permite un Porsche Panamera!

Chilipiruri vândute de stat: acum chiar îți poți permite un Porsche Panamera!

O super-mașină Prosche Panamera este piesa de rezistență printre bunurile scoase la vânzare de statul român. Mașina cu an de fabricație 2012 și 110.171 km la bord, are 300 cai putere, cutie automată și tracțiune integrală și este oferită la licitație pentru 89.567 lei (aproximativ 18.500 euro).

Pentru cei care iubesc SUV-urile, se oferă un Audi Q7 S-line, an fabricație 2007 și 86.796 km, 232 cai putere, cutie automată și tracțiune automată, de la doar 26.680 lei (aproximativ 5.500 euro).

Alte 10 licitații sunt disponibile pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate iar condițiile de participare sunt descrise pe larg pe platforma instituției din subordinea Ministerului Justiției.

Instituția încearcă să valorifice mai repede și la prețuri cât mai mari bunuri confiscate de la persoane fizice condamnate și care au de achitat diverse sume drept prejudicii aduse statului român.

„Acest instrument inovativ a fost dezvoltat pentru a facilita accesul potenţialilor cumpărători la proceduri cu respectarea tuturor standardelor de distanţare socială şi pentru reducerea la minimum a costurilor determinate de participarea la licitaţiile clasice.”, se precizează într-un comunicat al Minsterului Justiției.

Modelul este copiat din SUA și țări din Uniunea Europeană ca Belgia, Olanda sau Franța, unde astfel de site-uri de valorificare a bunurilor confiscate sunt extrem de îndrăgite printre amatorii de chilipiruri.

Cele mai citite

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă