11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCel mai inteligent copil din istoria omenirii

Cel mai inteligent copil din istoria omenirii

Printre copiii moderni, există o mulțime de talente care își dezvoltă potențialul prin studii constante și noi dezvoltări metodologice. Dar nici unul dintre micile genii moderne nu poate fi încă, comparat cu baiatul care a trăit în Germania în secolul al XVIII-lea.

Christian Heinrich Heineken, așa-numitul copil, s-a născut într-o familie foarte obișnuită și nu poate decât să ghicească cum natura a răsplătit acest băiat cu abilități atât de uimitoare. El este încă considerat cel mai inteligent copil din istoria omenirii.

 

Și există dovezi incontestabile în acest sens:
·        La 6 luni, micul creștin putea repeta cuvinte fără greșeală și încerca să construiască propoziții:

·        La 1 an, copilul știa să citească;

·        La 2 ani, vorbea două limbi (latină și franceză):

·        La 3 ani, tânărul geniu a susținut prima prelegere pentru profesori și studenți. Copilul în vârstă de trei ani a descris elocvent viața împăraților și regilor romani și a lămurit în cele din urmă unele aspecte medicale din acea vreme.

Probabil, Christian ar fi putut face multe lucruri mai uimitoare în viața lui dacă la 4 ani și jumătate viața lui nu ar fi fost scurtată. El s-a nascut pe data 6 februarie 1721 și decesul micuțului a fost pe data de 27 iunie 1725.

Micul său creier neliniștit îl bântuia pe Christian însuși. Lipsa constantă de somn, alimentația necorespunzătoare și încărcăturile exorbitante, incomensurabile cu vârsta fragedă a copilului, nu i-au lăsat o șansă pentru o viață lungă și fericită.

Majortatea copiilor din ziua de astăzi, fac meditatii matematică pentru a putea face calcule simple, iar Christian Heinrich Heineken reușea la aceea vreme sa facă operații aritmetice avansate.

 

Cel mai inteligent copil după 1990
Cel mai inteligent copil din zilele noastre este Mahmoud Vail Mahmoud, acesta s-a nascut pe data de 1 ianuarie 1999 și este capabil să efectueze operațiuni aritmetice complexe cu numere cu mai multe cifre în minte și a depășit deja toți oamenii de știință egipteni cunoscuți în ceea ce privește înțelepciunea rapidă și rapiditatea rezolvării problemelor matematice complexe. Cartea Recordurilor Guinness l-a recunoscut pe Mahmoud drept cel mai inteligent copil de pe planetă – el are cel mai mare coeficient de știință: 155.

 

Kim Ung-Yong
Acest copil minune s-a născut în Coreea în 1963. Deja la 5 ani, știa 4 limbi (japoneză, coreeană, germană și engleză) și era capabil să rezolve probleme în analiza matematică. La vârsta de 3 până la 6 ani, Kim a studiat la Universitatea Hanyang, iar la 7 ani a primit o invitație de a lucra la NASA.

La 15 ani, a primit un doctorat în fizică de la Universitatea de Stat din Colorado și a lucrat în Statele Unite până în 1978. Acum s-a întors în Coreea, a refuzat să lucreze la cea mai cunoscută universitate coreeană și a ales să predea la o universitate provincială.

Coeficientul său de inteligență este estimat la 210, iar în Cartea Recordurilor Guinness este considerată cea mai inteligentă persoană din lume.

 

Gregory Smith
Gregory Smith s-a născut în 1990. A învățat să citească la vârsta de doi ani și a intrat la universitate la 10 ani. Ca unul dintre cei mai dotați copii din lume, s-a întâlnit cu Bill Clinton și Mikhail Gorbaciov.

Gregory este fondatorul mișcării International Youth Advocates, care lucrează pentru a construi înțelegere între copiii din întreaga lume. El a fost nominalizat de patru ori pentru Premiul Nobel.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă