Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cad vagoanele de pe șine ca popicele! Două deraieri duminică, una la tren de călători

CFR a anunțat că în cursul zilei a înregistrat două deraieri în două magistrale diferite din România, una la un tren de călători, cealaltă la un tren privat de marfă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2020 - 15:07

Zi neagră pentru CFR. De la prânz nu se mai iese și se intră în Gara Obor din Capitală după ce primul vagon de la trenul de călători R 8023 a deraiat de un boghiu, chiar la ieșirea din gară. În aceste condiții tronsonul București Obor – Pantelimon este blocat iar trenurile care trebuiau să ajungă în Gara Obor sunt deviate la Gara de Nord din Capitală.

Din Gara de Nord vor pleca până la remedierea problemei toate garniturile de tren ce ar fi trebuit să plece spre Constanța din Gara București Obor.

În același timp, pe relația Reșița Nord – Caransebeș, la intrarea în Halta Cornuleț Banat, 12 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat iar un altul s-a răsturnat. Trenul cu 25 vagoane aparține companiei private Tim Rail Cargo.

„În perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonelor deraiate şi a vagonului răsturnat, SRCF Timişoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş.”, a anunțat CFR într-un comunicat de presă.

Comentarii