Foto: Arhivă

Anchetă la Brigada Rutieră, după ce polițiștii n-au fost în stare să oprească o cursă de mașini

La Brigada Rutieră a Poliției Capitalei se desfășoară o anchetă internă, după ce polițiștii n-au reușit să oprească o cursă de mașini ilegală.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2021 - 13:21

La Brigada Rutieră a Poliției Capitalei se desfășoară, începând de luni, 3 mai 2021, o anchetă internă, după ce polițiștii n-au reușit să oprească o cursă de mașini ilegală.

Sesizarea pe acest subiect fusese făcută, cu câteva ore înainte, de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, care anunțase că a văzut personal cursa de mașini și că a anunțat prin telefon Brigada Rutieră a Poliției Capitalei, dar că polițistul care i-a răspuns la telefon l-ar fi ironizat.

Cursa de mașini ilegală a fost obervată de primarul Ciucu, duminică seară, în timp ce acesta se plimba pe Bulevardul Aviatorilor din București - adică în Sectorul 1, care nu se află sub autoritatea primarului Ciucu. Edilul din Sectorul 6 a sunat la Brigada Rutieră a Capitalei dar nu a remarcat ca poliția să intervină pentru a opri cursa de mașini ilegală.

Primarul Ciucu anunță că, potrivit competențelor sale, poate ordona Poliției Locale din Sectorul 6 să prevină asemenea acțiuni doar în Sectorul 6.

Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 2 mai 2021

Comentarii