35 C
București
luni, 1 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiBlocajele continuă la Aeroportul "Henri Coandă", din Otopeni

Blocajele continuă la Aeroportul “Henri Coandă”, din Otopeni

Benzile de bagaje au funcţionat cu intermitenţă din cauza suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling, iar căderile repetate de tensiune pe reţeaua electrică au generat întreruperi ale altor sisteme din terminal în prima parte a zilei de vineri, anunţă Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

”În cursul primei părţi a zilei de 3 ianuarie 2020, pe Aeroportul Henri Coandă s-au inregistrat aglomerări la ghişeele de check-in, în special din cauză că numărul de bagaje de cală predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obişnuite.

În aceste condiţii, deşi nu s-au integistrat defecţiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au funcţionat cu intermitenţă, ca urmare a suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling”, precizează CNAB.

De asemenea, s-au înregistrat şi căderi repetate de tensiune pe reţeaua electrică ce alimentează aeroportul, fapt ce a generat mici întreruperi ale altor sisteme din terminal.

”Facem precizarea că alimentarea electrică a sistemelor vitale este asigurată şi cu generatoare, astfel încât acestea să funcţioneze fără întreruperi. De asemenea, facem precizarea că nu s-au înregistrat întârzieri semnificative ale curselor”, subliniază Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), citată de News.ro.

Cele mai citite

Avancronica optimei de finală de la EURO 2024 dintre România și Olanda

Naționala de fotbal a României se află în fața unei performanțe istorice la un turneu final al Campionatului European, Tricolorii putând depăși pentru prima...

Zone din 5 sectoare ale Capitalei, din nou fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei termice, în mai...

Ce se întâmplă dacă niciun bloc din Franța nu face majoritatea absolută?

Agențiile de presă străină fac fel de fel de scenarii, după alegerile parlamentare parțiale de duminică din Franța, în care Partidul Reuniunea Națională a...
Ultima oră
Pe aceeași temă