Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avarii noi la reţeaua de termoficare în sectorul 3 al Capitalei

Radet anunţă, joi, că 188 de imobile din Sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de avarii apărute în reţeaua de termoficare, drept pentru care căldura este oprită în mai multe zone. Instituţia estimează că vineri vor fi remediate problemele.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2018 - 18:18

Pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare, Radet Bucureşti anunţă oprirea agentului termic în mai multe zone din Sectorul 3 al Capitalei.

Cele 188 de imobile afectate se află pe următoarele străzi: Râmnicu Vâlcea, Al. Răcari, Adrian Cârstea, Lugojana, Ţăndărei, Sold. Iosif Ion, Berevoieşti, Fizicienilor, Danubiu, Schitului, Al. Suraia, Ţăndărei, Istriei, Cal. Vitan, Baia Mare, . Dristor, Râmnicu Sărat, Spiridon Matei, Nicolae Pascu, Lăcrămioarei, Bonea Marin, Spiridon Matei, Segovia, Bd. Energeticienilor, T.G. Bogdan.

Radet estimează că vineri vor fi remediate problemele.

Comentarii

loading...