Autorul dublei crime de la Onești a fost transferat la SJU Bacău. Starea sa s-a deteriorat

Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime de la Oneşti, a fost transferat, miercuri, în jurul orei 17,00, de la Spitalul municipal Oneşti la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, după ce starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat.

Share

Romania libera 0 comentarii

03.03.2021 - 19:19

Directorul medical de la SJU Bacău, Adina Lupu, a declarat că bărbatului i s-au făcut mai multe investigaţii medicale pentru a se stabili conduita terapeutică ce trebuie urmată.

„Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru efectuarea unui computer tomograf şi internarea într-un spital de rang superior. A fost internat în Secţia anestezie terapie-intensivă prin intermediul Secţiei de chirurgie. La internare, pacientul este conştient, cooperant, respiră spontan, echilibrat hemodinamic. S-a efectuat computer tomograf la cap, torace şi abdomen şi se aşteaptă rezultatul la analizele de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare'', a precizat Adina Lupu.

Miercuri dimineaţă, directorul medical al Spitalului municipal Oneşti, dr. Ana Maria Băncescu, a declarat că Gheorghe Moroşan a fost detubat şi este stabil din punct de vedere medical, dar că urmează să fie transferat într-un alt spital.

Bărbatul de 68 de ani a sechestrat, luni, doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi ulterior i-a înjunghiat. Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor.

Comentarii