Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, au început început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1, sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile vor dura pânî sâmbătă, fiind închise benzile 1 şi 2.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2019 - 11:26

”Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute la kilometrul 276 (zona Aciliu) pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile se vor desfăşura până sâmbătă şi presupun închiderea circulaţiei pe banda 1 şi 2”, a anunţat, miercuri, CNAIR.

Sursa citată a precizat că lucrările au caracter provizoriu, urmând ca DRDP Braşov să lanseze o procedură de achiziţie publică pentru consolidarea permanentă a corpului autostrăzii.

La începutul lunii octombrie, la kilometrul 276 s-a produs o tasare, astfel că au fost instituite restricţii temporare de circulaţie.

Comentarii

loading...