Arad: Percheziţii de persoane bănuite de deţinere ilegală de arme

Poliţiştii din Arad au desfăşurat două percheziţii în Ilteu şi Troaş la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme şi muniţie, un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, ne spune Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, conform agerpres

Share

Rl online 0 comentarii

31.08.2019 - 16:41

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Săvârşin, Serviciului Criminalistic, luptători SAS, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, au desfăşurat două percheziţii domiciliare în Ilteu (comuna Petriş) şi Troaş (comuna Săvârşin). În urma activităţilor, au fost depistate mai multe arme şi muniţie, deţinute ilegal.

La domiciliul unui bărbat de 35 de ani, din Ileu, au fost depistate elemente de muniţie - alice din plumb de diferite dimensiuni, iar la domiciliul unui alt bărbat, de 47 de ani, din Troaş, au fost depistate arme şi muniţie, printre care trei arme de vânătoare, lunete de tip militar, un revolver şi un pistol neletale, cartuşe şi tuburi de cartuş de diferite calibre.

Bărbatul din Troaş a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă amândoi fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, se continuă documentarea activităţii lor infracţionale, precizează IPJ Arad.

Comentarii