11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAmbasada SUA s-a transformat în casă de licitații. Ce se poate achiziționa

Ambasada SUA s-a transformat în casă de licitații. Ce se poate achiziționa

 Anunțul a fost postat pe portalul ambasadei, dar și pe pagina de Facebook. Organizatorii anunță procedurile și faptul că mașinile pot fi văzute săptămâna viitoare.

„Ambasada organizează o licitație online a unor bunuri aflate în proprietatea Guvernului Statelor Unite (autovehicule, piese de mobilier, electrocasnice, echipamente IT, kituri de bun venit și alte consumabile), începând de joi, 27 mai, la ora 8:30 AM, până duminică, 30 mai 2021, la ora 17. Puteți vedea fotografiile obiectelor puse la licitație și puteți trimite oferte prin intermediul paginii de internet a Ambasadei: https://online-auction.state.gov, unde va trebui să selectați opțiunea „Bucharest RO”. Programul în care puteți inspecta personal autovehiculele este între orele 9:00 – 16:00, joi, 27 mai și vineri, 28 mai. Vizionările vor avea loc la poarta de serviciu a Ambasadei”, anunță reprezentanții Ambasadei SUA.

Americanii mai anunță că acceptă doar plăți în RON, iar obiectele cîștigate la licitație vor fi ridicate de la poarta ambasadei.

„Ofertele se pot face numai în RON, iar plățile vor fi acceptate DOAR prin depunerea sumei datorate pentru articolele câștigate în contul bancar. Câștigătorii vor fi anunțați online pe site-ul licitației și vor avea la dispoziție trei zile, 31 mai, 1 și 2 iunie 2021, pentru a depune suma datorată. Câștigătorul trebuie să își ridice obiectul câștigat luni, 7 iunie sau marți, 8 iunie 2021, în intervalul orar 8:30 – 16:00, la poarta de serviciu a Ambasadei, de pe bulevardul Dr. Liviu Librescu nr. 4-6, sector 1, București”, precizează organizatorii licitației.

Postarea a stârnit numeroase comentarii pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA. Unii români se întreabă dacă este vorba despre un fake-news sau dacă produsele sunt „made in China”. Sunt și persoane care cred că americanii se fac de râs și îi sfătuiesc să doneze obiectele, în timp ce alții se întreabă dacă electrocasnicele au microfoane incluse.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă