22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAgresorul din trafic ce a folosit o crosă de golf a fost...

Agresorul din trafic ce a folosit o crosă de golf a fost plasat sub control judiciar

Procurorii au decis miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile pe bărbatul care duminică a atacat un șofer cu o crosă de golf.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat marți și inițial a fost reținut. Agresorul este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

În paralel, polițiștii o caută pe însoțitoarea bărbatului. Aceasta a lovit cu piciorul mașina victimei și apoi a scos din mașină un obiect ascuțit.

Polițiștii au identificat și victima agresiunii. Este un bărbat de 35 de ani care a fost audiat şi a depus o plângere penală.

Incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din București. Agresorii, un bărbat și o femeie, au lovit mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă