15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiActriţa Marina Procopie a murit la vârsta de 59 de ani

Actriţa Marina Procopie a murit la vârsta de 59 de ani

Actriţa a murit vineri, iar trupul neînsufleţit al acesteia va fi depus sâmbătă, la ora 11.00, la capela Cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti, au mai spus reprezentanţii UNITER.

Marina Procopie a pierdut lupta cu o boală gravă. De mai bine de 10 ani reușise să țină o afecțiune neoplazică sub control, dar agravarea recentă a bolii a dus la tragedie.

Înmormântarea va avea loc duminica, la ora 12.00.

Născută în Bucureşti, pe 8 iunie 1959, actriţa a rămas în memoria cinefililor prin rolul principal din filmul “Adela”, de Mircea Veroiu, lansat în 1985.

Cu un an înainte, a absolvit cursurile de actorie la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I. L. Caragiale” din Bucureşti.

A mai jucat în filme precum “Prea cald pentru luna mai” (1983), “Colierul de turcoaze” (1985), “Francois Villon, poetul vagabond” (1987), “Orient Express” (2004), “Loverboy” (2011).

De asemenea, a făcut parte din echipa de actori a Teatrului Ion Creangă din Bucureşti.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă