Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Activitate paralizată la IPJ Ialomița: trei structuri au polițiști cu Covid-19

8 polițiști din cadrul IPJ Ialomița sunt confirmați cu noul coronavirus. Primii s-au îmbolnăvit cei de la Serviciul Criminalistic după care s-au confirmat cazuri în alte două structuri.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2020 - 09:21

Activitatea în Inspectoratul Județean de Poliție Ialomița este serios afectată de apariția mai multor cazuri de cadre din Poliție infectate cu Covid-19. În prezent sunt 8 persoane bolnave. Cel mai probabil, ca și în cazul focarului de infecție de la Direcția de Sănătate Publică (14 salariați infectați) și la Instituția Prefectului Ialomița (2 cazuri de infectare), este vorba de infectare comunitară, oameni reveniți la serviciu după perioada concediilor de odihnă.

În unitățile medicale din Ialomița au fost confirmate trei cazuri de cadre medicale infectate, două la Spitalul suport Covid-19 Fetești (una revenită din concediu petrecut la munte, celalaltă cu un sejur pe Litoral), și unul în Spitalul Județean de Urgență Slobozia, de asemenea medic revenit la serviciu după câteva zile de relaxare în Bucovina.

Comentarii