Accident pe DN 1 C

Două din cele nouă persoane implicate în accidentul rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 1 C, între localităţile Halmeu şi Turulung din judeţul Satu Mare, au fost rănite uşor, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş" Satu Mare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.05.2019 - 09:40

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, un conducător auto de 34 de ani, din municipiul Zalău, a condus un microbuz pe DJ 109 L, având direcţia Băbeşti - DN 1 C, şi, ajuns la intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului stop, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Halmeu, care circula regulamentar din direcţia Halmeu spre Turulung.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere din microbuz, de 20, respectiv 39 de ani, din judeţul Sălaj.

ISU "Someş" Satu Mare a activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului deplasându-se şase autospeciale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"După acordarea primelor îngrijiri medicale la faţa locului, toate victimele (cinci adulţi şi patru copii) au fost preluate în stare de conştienţă şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare. După efectuarea investigaţiilor specifice, doar două persoane (femei de 20, respectiv 39 ani) au fost diagnosticate cu răni uşoare", precizează reprezentanţii ISU Someş Satu Mare.

IPJ Satu Mare a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă.

 

Comentarii