23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident cumplit între Slobozia și Urziceni: 10 morți și 7 răniți

Accident cumplit între Slobozia și Urziceni: 10 morți și 7 răniți

UPDATE. S-a reluat circulația, pe un singur fir, pe sectorul unde fusese blocată din cauza accidentului. Cercetarea la fața locului s-a încheiat, echipajele mătură carosabilul, iar cabina TIR-ului a fost ridicată și tractată.

UPDATE. Planul roșu a fost dezactivat după aproape trei ore de la declanșare, a anunțat Raed Arafat la Digi24. Bilanțul actualizat este de 10 morți și 7 răniți. Nouă persoane au decedat pe loc. 

 

Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost  implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 16 persoane. 

Nouă persoane au murit, potrivit unui prim bilanț.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Din primele informații, se pare că șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan. Nu se văd urme de frânare. În orice caz, el a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit din plin microbuzul. Impactul a fost devastator. Din microbuz n-au mai rămas decât niște fiare contorsionate.

Echipele de salvare sosite la fața locului au găsit 15 persoane încarcerate în microbuz. Opt decedaseră.

Șoferul TIR-ului a murit pe loc. Și șoferul microbuzului se află printre decedați.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe.

De asemenea, de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost dislocate în sprijin – 1 ambulanţă de prim-ajutor SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă