Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A început „împădurirea” Sectorului 4

Vești bune de la autoritățile locale din Sectorul 4! Au sosit primii 500 de pomi din cei 5.000 care urmează să fie plantați în această toamnă! Venirea acestui prim transport coincide și cu instalarea oficială a toamnei astronomice, azi 22 septembrie fiind echinocțiul de toamnă!

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2020 - 10:06

Cât timp nu este îngheț, se pot planta arbori si arbuști din Octombrie până în Martie.

Pentru acest tip de copaci, lunile Octombrie si Noiembrie sunt extrem de potrivite pentru plantare.

De altfel, operațiunea de plantare a și început, prin mai multe zone ale sectorului 4.

Nu înainte de a fi înlocuiți pomii uscați. Prin urmare, s-a dat startul la ”împădurirea” sectorului, vremea fiind extrem de prielnică!

Pomii, de felul lor înalți de 7 – 10 metri, stejari ori tei, vor prinde rădăcini în primăvară și vor începe să mugurească “din tot sufletul”.

Zilele acestea, în mod treptat, la depozitele societății Totul Verde SA vor sosi și celelalte mașini de mare tonaj, care vor transporta copacii.

De precizat că până în prezent, în sectorul 4 s-au plantat peste 30.000 de arbori!

Acțiuni dedicate naturii, îndemn la educație adresat populației, expresia unității, pentru un sector verde!

Comentarii