13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRelu Stoian a semnat un contract pe 2 ani cu Universitatea Craiova

Relu Stoian a semnat un contract pe 2 ani cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a încheiat perioada de mercato cu câteva transferuri notabile, reușind să aducă în echipă doi jucători importanți: Alexandru Cicâldău (27 de ani) și atacantul bosniac Jovo Lukic (25 de ani). De asemenea, echipa antrenată de Costel Gâlcă (52 de ani) și-a întărit lotul și pe poziția de portar, aducându-l pe Relu Stoian (28 de ani), fost internațional de tineret.

Relu Stoian a semnat cu Universitatea Craiova

Stoian, care a evoluat anterior la echipe precum Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Gloria Buzău și Oțelul Galați, va fi al treilea portar din lotul Universității Craiova, după Laurențiu Popescu și Silviu Lung jr.

Transferul său a avut loc după ce David Lazar, unul dintre portarii principali ai echipei, a fost împrumutat la Gloria Buzău până la finalul sezonului.

„Mulțumim, David Lazar! Bine ai venit, Relu Stoian!

Goalkeeperul David Lazar a fost cedat la formația Gloria Buzău. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim succes în continuare!

Relu Stoian a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 2 ani. Noul nostru goalkeeper a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Bun venit în familia Universității Craiova!”, a fost mesajul clubului.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Focar de infecții la una dintre cele mai mari maternități din București

Un focar de infecții a fost depistat la una dintre cele mai mari maternități din București, unde mai multe paciente susțin că au contractat...

Autoturism lovit de un tramvai în Capitală. Șoferul a murit

Bărbatul a rămas încarcerat în mașină mai bine de 30 de minute Accidentul s-a petrecut pe Șoseaua Progresul. Circulaţia tramvaielor pe liniile 1, 10, 11,...
Ultima oră
Pe aceeași temă