20 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalScandal la naționala Olandei! Un jucător i-a dat replică selecționerului Koeman

Scandal la naționala Olandei! Un jucător i-a dat replică selecționerului Koeman

Steven Bergwijn refuză convocările la naționala Olandei cât timp Ronald Koeman rămâne selecționer.

Steven Bergwijn a anunțat că nu va mai evolua pentru naționala Olandei atât timp cât Ronald Koeman se află la cârma echipei. Decizia vine după criticile dure ale selecționerului, care l-a acuzat pe atacant că a ales banii din fotbalul saudit în detrimentul ambițiilor sportive, deși acesta are doar 26 de ani.

Tensiuni la naționala Olandei

Naționala Olandei s-a reunit pentru primele meciuri din Liga Națiunilor împotriva Bosniei și Herțegovinei și Germaniei, însă atmosfera din echipă este tensionată. Ronald Koeman a criticat public alegerea lui Steven Bergwijn de a se transfera la Al-Ittihad, susținând că jucătorul a demonstrat lipsă de ambiție sportivă.

Atacantul de bandă, care a fost o prezență constantă în lotul Olandei, a răspuns dur, declarând că nu va mai juca sub comanda lui Koeman: „Nu vreau să mai joc pentru acest manager. Putea să mă sune și să-mi asculte povestea, dar a preferat să mă critice public”, a afirmat Bergwijn.

Koeman a confirmat că nu-l va mai convoca pe Bergwijn din cauza alegerii de a pleca în Arabia Saudită, considerând că timpul său la echipa națională s-a încheiat. Atacantul, care are 35 de selecții și 8 goluri pentru Olanda, a fost cândva considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști europeni, dar acum cariera sa pare să ia o nouă direcție.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Londra, Antalya și Istanbul, în topul destinațiilor preferate de pe Aeroportul Otopeni, depășind rutele de business

Pentru prima dată în istoria datelor furnizate de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, care administrează Aeroportul Otopeni, destinaţiile Londra, Antalya și Istanbul se situează în...
00:02:07

VIDEO Francezul acuzat într-un proces de viol în grup spune că fosta sa soție „nu merita asta”

Un francez judecat pentru drogarea soției sale pentru a o viola și apoi pentru a o oferi unor străini în timp ce era inconștientă...

Numărul ultrabogaților a crescut semnificativ în ultimul deceniu, China și SUA conduc clasamentul

Clubul centimilionarilor, persoane cu o avere investibilă de cel puțin 100 de milioane de dolari, s-a extins considerabil în ultimii 10 ani, potrivit unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă