25.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSocialDirectorul Ryanair propune limitarea consumului de alcool รฎn avioane ศ™i aeroporturi

Directorul Ryanair propune limitarea consumului de alcool รฎn avioane ศ™i aeroporturi

Michael O’Leary, directorul general al Ryanair, solicitฤƒ impunerea unei limite stricte de consum de alcool รฎn avioane ศ™i aeroporturi, sugerรขnd un maxim de douฤƒ bฤƒuturi de persoanฤƒ, potrivit BBC.

O’Leary a explicat cฤƒ aceastฤƒ mฤƒsurฤƒ ar contribui la reducerea incidentelor generate de pasagerii aflaศ›i sub influenศ›a alcoolului, care adesea provoacฤƒ haos pe durata zborurilor.

รŽn prezent, frecvenศ›a incidentelor violente cauzate de consumul excesiv de alcool este รฎn creศ™tere, adesea amplificatฤƒ de amestecul cu alte substanศ›e.

Pe lรขngฤƒ alcool, unii pasageri consumฤƒ ศ™i droguri, spune directorul Ryanair

Directorul Ryanair a subliniat cฤƒ, spre deosebire de trecut, cรขnd persoanele care consumau prea mult alcool adormeau sau cฤƒdeau, acum multe dintre ele sunt influenศ›ate ศ™i de droguri, precum โ€žpudrฤƒ ศ™i tableteโ€.

Acest aspect duce la un numฤƒr crescut de agresiuni asupra echipajului ศ™i conflicte รฎntre pasageri, spune directorul Ryanair.

O’Leary a fฤƒcut aceste declaraศ›ii รฎntr-un interviu acordat Daily Telegraph, subliniind necesitatea unor reguli mai stricte pentru a combate aceastฤƒ problemฤƒ.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

OMS aprobฤƒ primul test diagnostic in vitro pentru mpox, sprijinind lupta รฎmpotriva epidemiei

Organizaศ›ia Mondialฤƒ a Sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii (OMS) a autorizat vineri utilizarea primului test diagnostic in vitro (DIV) pentru mpox, o mฤƒsurฤƒ esenศ›ialฤƒ รฎn combaterea epidemiei actuale,...

Gigi Becali a prins curaj dupฤƒ victoria FCSB-ului cu PAOK! „Pe toate planurile suntem mai puternici”

Dupฤƒ victoria cu 1-0 รฎn faศ›a celor de la PAOK, Gigi Becali a dezvฤƒluit cฤƒ Mihai Stoica i-a transmis cฤƒ, dacฤƒ Daniel Bรฎrligea ar...

Liverpool are o nouฤƒ ศ›intฤƒ! Cu cine vrea sฤƒ รฎl รฎnlocuiascฤƒ pe Salah

Liverpool se pregฤƒteศ™te pentru o posibilฤƒ despฤƒrศ›ire de Mohamed Salah, iar ศ™efii clubului au รฎnceput cฤƒutฤƒrile pentru un รฎnlocuitor de seamฤƒ. Conform publicaศ›iei Mundo Deportivo,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ