16.3 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăFilmNetflix va lansa serialul sportiv cu jucători celebri, NBA „Starting 5”

Netflix va lansa serialul sportiv cu jucători celebri, NBA „Starting 5”

Netflix a declarat miercuri că va lansa un serial sportiv intitulat „Starting 5”, care va prezenta momente din culisele jocurilor National Basketball Association din sezonul 2023-2024, notează Reuters.

Netflix lansează NBA „Starting 5”

Serviciile de streaming au investit din ce în ce mai mult în conținut sportiv pentru a crește audiența și veniturile din publicitate.

Netflix a semnat anul acesta noi contracte de conținut cu World Wrestling Entertainment și National Football League, extinzându-și lista de programe sportive cu programe live.

Noul serial va fi împărțit în 10 părți și va urmări vedetele populare din NBA Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis și Jayson Tatum.

Setat să aibă premiera pe 9 octombrie, serialul va fi produs de compania de media digitală a lui James, Uninterrupted, în asociere cu Higher Ground Productions a lui Barack și Michelle Obama și Omaha Productions a fostului fundaș NFL Peyton Manning.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Se scoate la licitație un tronson al unui drum de mare viteză

Un nou tronson din drumul expres Târgu Jiu - Filiași a fost scos la licitație de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...

BEC: Candidaturile și listele cu susținători pentru alegerile prezidențiale se depun până pe 5 octombrie

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Preşedintelui României din 2024 a decis, marţi, că, până la 5 octombrie, ora 24,00, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor...

Nicolae Ciucă are un plan pentru relansarea industriei românești: „România produce”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că i-a cerut ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, să prezinte şi în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL planul...
Ultima oră
Pe aceeași temă