20 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSocialFeribotul de la Bechet รฎศ™i suspendฤƒ activitatea, anunศ›ฤƒ MAE. Rutele ocolitoare

Feribotul de la Bechet รฎศ™i suspendฤƒ activitatea, anunศ›ฤƒ MAE. Rutele ocolitoare

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeazฤƒ cฤƒ, รฎncepรขnd cu miercuri, 21 august 2024, transportul cu feribotul la punctul de trecere a frontierei Oryahovo-Bechet, care traverseazฤƒ Dunฤƒrea, a fost suspendat temporar.

Suspendarea este cauzatฤƒ de nivelul scฤƒzut al apei Dunฤƒrii ศ™i de condiศ›iile meteorologice nefavorabile, inclusiv vรขntul puternic, care afecteazฤƒ zona.

MAE recomandฤƒ turiศ™tilor romรขni care cฤƒlฤƒtoresc รฎn Bulgaria sau continuฤƒ spre Grecia ศ™i Turcia sฤƒ foloseascฤƒ alte puncte de frontierฤƒ deschise pentru traficul internaศ›ional la frontiera romรขno-bulgarฤƒ.

Aceste puncte sunt:

Vidin – Calafat, Kardam – Negru Vodฤƒ, Durankulak – Vama Veche, Silistra – Ostrov Cฤƒlฤƒraศ™i, Dobromir – Krushari, ศ™i Kainardzha – Lipniลฃa (aceste douฤƒ din urmฤƒ sunt deschise รฎntre 08:00 ศ™i 20:00 ศ™i sunt destinate doar autovehiculelor cu masa totalฤƒ admisฤƒ de pรขnฤƒ la 3,5 tone).

De asemenea, sunt disponibile feriboturi la punctele Nikopol – Turnu Mฤƒgurele (www.feribot-eurobac.ro), Svishtov – Zimnicea (www.ferry.bg), Aydemir (Silistra) – Chiciu (Cฤƒlฤƒraศ™i) (www.spikaferry.com) ศ™i Ruse – Giurgiu.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

A cฤƒzut รฎntr-un canal adรขnc de patru metri รฎntr-un parc din Capitalฤƒ

Un bฤƒrbat รฎn vรขrstฤƒ de 45 ani a cฤƒzut รฎntr-un canal, la aproximativ patru metri adรขncime, รฎn parcul OrฤƒลŸelul Copiilor, din sectorul 4 al...

Camila Giorgi rupe tฤƒcerea dupฤƒ luni de absenศ›ฤƒ! โ€žNu am fugit nicฤƒieriโ€

Dupฤƒ o absenศ›ฤƒ de aproape jumฤƒtate de an, Camila Giorgi a vorbit pentru prima oarฤƒ despre seria de scandaluri รฎn care a fost implicatฤƒ,...

Tottenham pierde dramatic dupฤƒ ce a condus cu 2-0 รฎmpotriva lui Brighton!

Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, a avut o reacศ›ie durฤƒ dupฤƒ una dintre cele mai dificile รฎnfrรขngeri din cariera sa, suferitฤƒ pe terenul lui...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ