27.6 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieEconomie internฤƒMajoritatea operatorilor de telecomunicaศ›ii raporteazฤƒ cifre รฎn scฤƒdere

Majoritatea operatorilor de telecomunicaศ›ii raporteazฤƒ cifre รฎn scฤƒdere

รŽn prima jumฤƒtate a anului 2024, piaศ›a telecomunicaศ›iilor din Romรขnia a รฎnregistrat scฤƒderi รฎn veniturile ศ™i numฤƒrul de clienศ›i pentru majoritatea companiilor majore, conform rapoartelor financiare publicate de cele patru mari jucฤƒtori: Orange, Vodafone, Digi ศ™i Telekom Romรขnia Mobile.

Orange Romรขnia s-a menศ›inut รฎn frunte, generรขnd venituri de aproape 700 de milioane de euro, ceea ce รฎl plaseazฤƒ ca lider de piaศ›ฤƒ รฎn acest sector, potrivit Ziarului Financiar.

Digi a ocupat a doua poziศ›ie, cu venituri de aproximativ 530 de milioane de euro, รฎn timp ce Vodafone, deศ™i nu a publicat date financiare detaliate, este estimatฤƒ sฤƒ fi avut afaceri รฎntre 400 ศ™i 500 de milioane de euro รฎn primele ศ™ase luni.

Un aspect notabil este faptul cฤƒ Digi a fost singurul grup care a รฎnregistrat creศ™teri atรขt รฎn veniturile, cรขt ศ™i รฎn numฤƒrul de clienศ›i pentru principalele sale categorii de servicii, รฎntr-un context general de contracศ›ie pe piaศ›ฤƒ.

Julien Ducarroz, CEO al Orange Romรขnia, a subliniat cฤƒ primul semestru a fost marcat de finalizarea fuziunii dintre Orange Romรขnia ศ™i Orange Romania Communications, creรขnd un operator convergent integrat.

Ducarroz a adฤƒugat cฤƒ, deศ™i existฤƒ presiuni pentru รฎmbunฤƒtฤƒศ›irea performanศ›ei, compania rฤƒmรขne รฎncrezฤƒtoare รฎn strategia sa, care ar trebui sฤƒ permitฤƒ obศ›inerea unor rezultate mai bune ศ™i o adaptare mai eficientฤƒ la provocฤƒrile pieศ›ei รฎn lunile urmฤƒtoare.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...

Adriean Videanu ศ™i soศ›ia, „pensionarii” de lux, prinศ™i la vamฤƒ cu bijuterii de peste jumฤƒtate de milion de euro

Fostul ministru al Economiei ศ™i soศ›ia sa au fost opriศ›i รฎn aeroportul din Munchen, pentru cฤƒ nu au declarat bijuterii de peste 650.000 de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ