14.1 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăInternaționalPolițistul argeșean condamnat la închisoare cu executare pentru uciderea Raisei s-a predat...

Polițistul argeșean condamnat la închisoare cu executare pentru uciderea Raisei s-a predat la poliție

Constantin Popescu, polițistul condamnat, s-a predat în urmă cu puțin timp, la Poliția Curtea de Argeș, potrivit IPJ Argeș.

Inițial, Constantin Popescu a plecat către București unde avea de gând să se predea. Apoi s-a întors din drum și după ce a luat legătura cu polițiștii din cadrul Serviciului Urmăriri de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș și s-a dus la sediul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

„În seara de 13 august a.c., polițiștii argeșeni au primit un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanță din București, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Argeș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

700.000 de euro și 3 ani cu executare pentru polițistul care a omorât-o pe Raisa

Dosarul Raisa a ajuns la final, iar justiția a pronunțat sentința în cazul polițistului implicat în tragedia care a marcat comunitatea.

Agentul Constantin Popescu, omul care a omorât-o pe Raisa

Agentul Constantin Popescu, care în ianuarie 2022 a provocat accidentul în care fetița Raisa a murit și colega sa, Marina, a fost rănită, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare și la plata unor daune morale în valoare de 700.000 de euro.

„Pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare aplicată inculpatului Popescu Constantin se va executa în regim de detenție”, se arată în minuta Curții de Apel București.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

Maia Sandu a prins cutremurul din România în direct la televiziunea publică Moldova 1

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a reacţionat cu calm luni, când un cutremur produs în România învecinată a zdruncinat studioul în care dădea un...
Ultima oră
Pe aceeași temă