13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVirgil van Dijk a declarat că Liverpool încă nu i-a oferit un...

Virgil van Dijk a declarat că Liverpool încă nu i-a oferit un nou contract

Virgil van Dijk a declarat că Liverpool încă nu i-a oferit un nou contract, în ciuda faptului că înțelegerea sa actuală expiră la sfârșitul sezonului 2024-25, notează espn.

Viitorul lui Virgil van Dijk la Liverpool, incert

Van Dijk, căpitanul clubului, este unul dintre cei trei jucători cheie care se află în ultimul an de contract, împreună cu Mohamed Salah și Trent Alexander-Arnold.

„Nu există nicio schimbare în acest moment”, a declarat Van Dijk după victoria cu 4-1 a lui Liverpool în pre-sezon, duminică, pe Anfield, împotriva echipei Sevilla.

Liverpool nu a făcut încă nicio achiziție în timpul ferestrei de transfer de vară, dar Van Dijk speră că vor sosi întăriri.

„Evident, cred că ar trebui să facem unele transferuri în funcție de cât de lung va fi sezonul, dar cred că se lucrează și sunt pe deplin convins și am încredere în club că vor face ceea ce trebuie și vor construi cea mai bună echipă posibilă pentru a concura în fiecare competiție în care suntem prezenți”, a spus el.

„Acesta este principalul lucru pe care mă concentrez, să am încredere și vom vedea ce se va întâmpla. Cred că se lucrează foarte mult în spate, vom vedea ce se va întâmpla,” a mai spus acesta.

Virgil van Dijk, căpitanul echipei Liverpool și al naționalei Olandei, a devenit una dintre cele mai emblematice figuri din fotbalul mondial, recunoscut nu doar pentru abilitățile sale defensive excepționale, ci și pentru carisma și leadership-ul său pe teren.

Van Dijk a început să își facă un nume în fotbalul profesionist în liga olandeză, jucând pentru FC Groningen și apoi pentru Celtic, unde și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai buni fundasi din Europa.

Transferul său la Southampton în 2015 a marcat începutul unei perioade de expansiune profesională, iar în 2018 a făcut pasul decisiv spre Liverpool, unde a revoluționat apărarea echipei.

Venirea lui Van Dijk la Liverpool a coincis cu o transformare majoră a echipei. Sub conducerea sa, Liverpool a câștigat Liga Campionilor UEFA în sezonul 2018-2019 și Premier League în sezonul 2019-2020, punând capăt unei așteptări de 30 de ani pentru titlul de campion al Angliei.

Van Dijk a fost crucial în aceste victorii, aducând o stabilitate și o autoritate necesare într-o apărare care a fost anterior considerată vulnerabilă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...

Medic stomatolog condamnat la zece ani de închisoare pentru lipsire de libertate și agresiune sexuală asupra influenceriței Lolrelai

Un cutremur a zguduit lumea medicinei dentare după ce medicul Costin Iulian Berechet a fost condamnat la zece ani de închisoare cu executare. Berechet,...

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă