21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiApple Intelligence ar putea costa 20 de dolari pe lună

Apple Intelligence ar putea costa 20 de dolari pe lună

Apple Intelligence, adică inteligența artificială care va fi disponibilă pe noile iPhone-uri, ar putea costa 20 de dolari pe lună, potrivit analiștilor.

Analiștii sunt de părere că inteligența artificială pe iPhone ar putea costa

Inteligența artificială este un efort costisitor, iar aceste costuri i-au făcut pe analiști să se gândească la o altă variantă, notează gizmodo.

Unii sugerează că Apple ar trebui să oblige utilizatorii să plătească o taxă lunară de până la 20 de dolari pentru a avea acces la Siri îmbunătățit.

Apple Intelligence vine pe „bucăți” pe parcursul acestui an și al anului viitor. Îmbunătățirile Siri de referință nu vor fi disponibile până în 2025.

Cu toate acestea, CNBC a raportat că gigantul tehnologic alimentează speculațiile cu privire la faptul dacă va obliga utilizatorii să plătească pentru aceste funcții avansate. Aceasta pentru a compensa costurile enorme ale implementării AI și ale creării centrelor sale de date noi.

Publicația a arătat cercetătorilor de la Counterpoint Research și CCS Insight că Apple are o mulțime de precedente în ceea ce privește obligarea utilizatorilor să-și facă abonamente.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Euforie periculoasă: Ascensiunea drogurilor de petrecere

Noi substanțe psihoactive au fost introduse pe lista substanțelor interzise, anunță Agenția Națională Antidrog Agenția Națională Antidrog întreprinde măsuri de modificare a tabelelor anexe la...

Risc de sănătate publică în județele calamitate

Medicii infecționiști atrag atenția asupra îmbolnăvirii populației, din cauza contaminării apei Medicul infecționist, Adrian Marinescu a declarat că localnicii din zonele afectate de inundații sunt...

Meta riscă o amendă uriașă din partea UE pentru practici anticoncurențiale în piața anunțurilor

Meta ar putea primi o amendă substanțială din partea Uniunii Europene, fiind acuzată de practici anticoncurențiale în domeniul anunțurilor de mică publicitate, potrivit unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă