15.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăFilmNetflix dezvăluie data de lansare a sezonului 2 din "The Diplomat"

Netflix dezvăluie data de lansare a sezonului 2 din „The Diplomat”

Netflix a dezvăluit data de lansare a sezonului 2 din „The Diplomat”, serial lansat în urmă cu un an, 2023.

Netflix lansează sezonul 2 din „The Diplomat”

Streamer-ul a anunțat că sezonul 2 al serialului va debuta pe 31 octombrie. Împreună cu data premierei, au fost publicate și două fotografii cu Keri Russell, scrie presa internațională.

Niciuna dintre fotografii nu oferă prea multe informații cu privire la ce se va întâmpla în sezonul 2, deși ambele dau un ton destul de sumbru.

Pe lângă Russell, în sezonul 2 vor reveni starurile Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear și Ato Essandoh. Allison Janney se alătură, de asemenea, distribuției în sezonul 2 în rolul vicepreședintelui Grace Penn.

Debora Cahn, Janice Williams, Keri Russell, Peter Noah și Alex Graves sunt producătorii executivi ai serialului.

„The Diplomat” este un serial de dramă lansat pe Netflix în 2023, creat de Debora Cahn. Acesta urmărește povestea unei diplomați de înalt rang, Kate Wyler, interpretată de Keri Russell, care se mută la Londra pentru a prelua un rol crucial într-o perioadă de criză internațională.

Pe parcursul serialului, Kate se confruntă cu provocări diplomatice complexe și conflicte personale, navigând în lumea intrigilor politice și a negocierilor internaționale.

„The Diplomat” este apreciat pentru scenariul său captivant și pentru interpretările puternice, oferind o viziune intrigantă asupra culiselor politicii globale.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Momentul în care Maia Sandu a fost surprinsă de cutremur în platoul unei emisiuni TV

Cutremurul recent din România a avut un impact resimțit și în Chișinău, unde președintele Moldovei, Maia Sandu, se afla în direct la emisiunea „Ediție...

Rușii bogați își păstrează stilul de viață luxos pe Coasta de Azur, în ciuda sancțiunilor UE

Deși sancțiunile impuse de Uniunea Europeană împotriva oligarhilor ruși au vizat înghețarea activelor și confiscarea proprietăților, Coasta de Azur rămâne o destinație populară pentru...

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată într-un accident mortal

O sumă de peste de 20.000 de lei a fost furată dintr-o mașină implicată în teribilul accident rutier din localitatea Bumbești Pițic, din județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă