19.6 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăEconomieEconomie internăO nouă ediţie a programului Start Up Nation, anunțată de Marcel Ciolacu

O nouă ediţie a programului Start Up Nation, anunțată de Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat lansarea unei noi ediții a programului Start Up Nation, care va dispune de un buget de aproape 450 de milioane de euro.

Majoritatea acestui buget va proveni din fonduri europene, subliniind angajamentul Guvernului Ciolacu de a sprijini antreprenoriatul.

Anunțul legat de noua ediția a programului Start Up Nation a fost făcut înainte de ședința Guvernului de joi.

„Continuăm să susţinem mediul de afaceri şi demarăm ediţia din 2024 a programului Start Up Nation Romania. Venim cu două componente, prima pentru tinerii sub 30 de ani: acces la cursuri de formare şi dobândirea de competenţe antreprenoriale.

A doua se adresează celor cu vârste între 30 şi 35 de ani care vor să dezvolte o afacere. Bugetul programului este de aproape 450 de milioane de euro, 80% din fonduri europene, 20% de la buget, pe cel mult 5 ani”, a spus premierul Marcel Ciolacu, joi.

Prin acest program, fiecare beneficiar va putea primi un sprijin financiar de până la 50.000 de euro.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite

Cum să alegi tematica potrivită pentru camera copilului tău: sfaturi și idei practice 

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

TVA-ul restant la finalul anului 2023 este de 47,2 miliarde lei, din care 79% sunt obligații bugetare restante

Potrivit unui raport al Ministerului Finanțelor, valoarea totală a TVA-ului restant la 31 decembrie 2023 se ridica la 47,2 miliarde lei. Din această sumă,...

Cum să optimizezi spațiul de depozitare folosind cutii de carton?

Cutiile de carton reprezintă una dintre cele mai accesibile și versatile soluții de depozitare, fiind ideale pentru organizarea obiectelor în casă, garaj, birou sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă