20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiWhatsApp continuă schimbările. Care este cea mai recentă funcție

WhatsApp continuă schimbările. Care este cea mai recentă funcție

Potrivit presei internaționale, se pare că WhatsApp testează o nouă funcție care ar putea schimba complet modul în care utilizatorii interacționează cu Meta AI (n.r. inteligența artificială), asistentul AI care tocmai a fost lansat.

WhatsApp continuă schimbările

Utilizatorii vor putea trimite mesaje audio direct către chatbotul AI cu această nouă funcție, care se află încă în teste.

Funcția mult așteptată oferă participanților la programul Google Play Beta acces la o nouă pictogramă de mesaj audio în interfața de chat.

Acest indicator este situat lângă zona de introducere a textului în partea de jos a ecranului și seamănă cu binecunoscutul simbol al mesajului vocal care poate fi văzut în chat-urile obișnuite și în conversațiile de grup.

Mesajele vocale pot fi înregistrate și trimise către Meta AI de către utilizatori, care va procesa intrarea audio și va produce un răspuns bazat pe text.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cod Roșu de ploi torențiale emis pentru județul Galați. Autoritățile din Pechea sunt pregătite de evacuarea localnicilor

O avertizare Cod Roșu de ploi torențiale valabilă pentru județul Galați a fost emis, duminică dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea Cod roșu, care...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...

A murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână

Un bărbat din comuna Adâncata, din județul Suceava, a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa...
Ultima oră
Pe aceeași temă