15.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăSocialAdministratieValea Oltului se redeschide pe 9 august

Valea Oltului se redeschide pe 9 august

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis că lucrările au ajuns la 80% pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret

„Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susţinut, ceea ce permite redeschiderea circulaţiei pe data de 9 august, aşa cum s-a stabilit de la început. A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret începând cu ora 20:00, conform programului!. Lucrările au ajuns la 80% iar de mâine se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa – Lazaret”, a transmis CNAIR, într-o postare pe o rețea socialăC.

Ca urmare a defrișărilor, există încă riscul de căderi de arbori pe carosabil, pentru că operațiunile în care sunt implicate utilajele, sunt în plină desfășurare, mai anunță CNAIR.

Constructorul continuă lucrărilor de stabilizare a drumurilor tehnologice şi de curăţare a versantului de roci şi de resturi rezultate din defrişări.

La fața locului sunt mobilizate și echipe care se ocupă de siguranța circulației.  În cazul în care, pe timpul nopţii, vor apărea situaţii de risc traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni în cel mai scurt timp posibil . Acolo unde există pericolul căderii de pe versant a unor anrocamente, arbori sau rădăcini de copaci pe partea carosabilă, antreprenorul a montat parapete din beton”, mai arată CNAIR.

În postarea CNAIR, compania mai precizează că pe DN7 (sectorul Boiţa – Lazaret) „circulaţia se desfăşoară între orele 20.00 – 6.00 pentru toţi participanţii la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 – 8.00 şi 16.30 – 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august”.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

China îndeamnă companiile auto să suspendă expansiunea în Europa din cauza negocierilor fiscale

Autoritățile chineze le-au solicitat producătorilor auto din țară să suspende temporar planurile de expansiune în Europa, în așteptarea finalizării negocierilor privind taxele vamale impuse...

Populația României continuă să scadă, iar îmbătrânirea demografică se accelerează

La 1 iulie 2024, populația României număra 21.779.000 persoane, în scădere cu 1% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit Institutului Național de...

Protest de amploare la Guvern. Silvicultorii vor schimbarea Legii pensiilor

Silvicultorii, polițiștii și feroviarii atrag atenția asupra condițiilor dificile de muncă din sectorul lor Federația Sindicatelor din Silvicultură Silva va organiza vineri, 25 octombrie 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă