25.7 C
București
luni, 6 mai 2024

Credite obtinute online

In premiera pe piata noastra, romanii pot obtine de acum un credit fara sa fie nevoie sa se deplaseze din fata calculatorului si fara sa fie nevoiti sa dea un interviu la banca sau la biroul de credit. In acest scop, solicitantii au nevoie de un calculator, o conexiune la Internet, o imprimanta si o camera foto sau un scanner.
Este vorba despre serviciul de credit online “Click & Credit” pentru persoane fizice ce a fost lansat de Raiffeisen Bank impreuna cu PCfun.ro – magazin online in domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor mobile.
Tot procesul se poate finaliza in doar trei minute, dupa cum a aratat Traian Cristea, director general al FiT Distribution, companie care administreaza PCfun.ro., cumparatorul avand de parcurs urmatoarele etape: sa selecteze produsul pe care doreste sa-l cumpere din magazinul online, sa aleaga modalitatea de plata prin credit, sa completeze formularul online de credit prin care afla imediat daca este posibila creditarea, sa scaneze cererea de credit si adeverinta de salariu si sa le trimita pe email. Daca toate acestea sunt in regula, solicitantul poate primi produsele in aceeasi zi, acasa sau la o alta destinatie specificata.
Acest serviciu este adresat persoanelor fizice si este disponibil in prima faza in Bucuresti, dar urmeaza sa fie extins in intreaga tara.
FiT Distribution este o firma infiintata de Marius Ghenea, cel care a fondat, impreuna cu alti doi colegi de facultate, compania Flamingo IT si care, dupa ce s-a retras de aici, a ocupat pozitia de director general al cunoscutului retailer de electrocasnice si electronice Flanco.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...
Ultima oră
Pe aceeași temă