23.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăPoliticăNicolae Ciucă, mesaj de felicitare pentru sportivii medaliați la JO Paris 2024....

Nicolae Ciucă, mesaj de felicitare pentru sportivii medaliați la JO Paris 2024. Ce spune de canotori

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, îi felicită pe sportivii care au obţinut medalii, dar şi pe cei care au concurat în finale la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

„Performanţă incredibilă astăzi pentru România la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris! Încă două medalii pentru ţara noastră: aur la dublu vâsle masculin şi argint la dublu vâsle feminin. Felicitări tuturor celor care au concurat în finale, indiferent de rezultat: Florin Enache, Andrei Cornea, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, Amalia Bereş, Magda Rusu, Maria Lehaci, Adriana Adam, Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan şi Ştefan Berariu. Suntem mândri de voi toţi!”, a scris Ciucă, joi, pe Facebook.

Canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit medaliile de aur în proba de dublu vâsle masculin, joi, la Jocurile Olimpice de la Paris, după o cursă pe care au condus-o aproape integral. De asemenea, canotoarele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat medaliile de argint în proba de dublu vâsle feminin.

Nicolae Ciucă: Mulţumim, băieţi! Cu munca, pasiunea şi determinarea voastră aţi unit o ţară întreagă

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a mulţumit marţi seara jucătorilor echipei naţionale de fotbal a României pentru parcursul lor la EURO 2024.

„Mulţumim, băieţi! Cu munca, pasiunea şi determinarea voastră aţi unit o ţară întreagă şi ne-aţi făcut mândri la acest campionat! Inimile românilor au bătut la unison, la fiecare meci, din fiecare colţ al lumii. Suntem alături de voi, astăzi şi întotdeauna! Hai România!”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Naţionala de fotbal a României a părăsit Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3 – 0 (1 – 0), marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....

Ucraina va avea o iarnă foarte grea. ONU nu mai are fonduri s-o ajute

Naţiunile Unite nu au fondurile necesare pentru a-i ajuta pe ucraineni în această iarnă, în condiţiile în care peste jumătate din capacitatea Ucrainei de...

Sorin Grindeanu cere urgentarea pentru terminarea lucrărilor la autostrada Ploiești-Buzău

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, le cere constructorilor să se mobilizeze mai eficient pentru terminarea lucrărilor la loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Ploieşti-Buzău. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă